INGYENES SZÁLLÍTÁS 18 721,56 HUF feletti vásárlások esetén

Cikk I.

Fogalmak meghatározása

 1. A www.xxlfestekek.hu internetes oldal (webáruház) üzemeltetője a B&B Montagen, s.r.o., adószám: 47196149, székhelye: Sebedražská cesta 680/10, 971 01 Prievidza.
 2. A webáruházban értékesítő és szállító a B&B Montagen, s.r.o., székhelye: Sebedražská cesta 680/10, 971 01 Prievidza.
 3. Vásárlónak minősül minden webáruház látogató, aki az e-shopon keresztül kötelező érvényű rendelést hozott létre. A törvények értelmében, különösen a 102/2014. törvény szerint, fogyasztónak az a természetes személy minősül, aki a fogyasztói szerződés megkötése és teljesítése során nem cselekszik gazdasági tevékenységi, foglalkozási vagy hivatási körében.
 4. A webáruház egy a nyilvános interneten elérhető számítógépes rendszer, amely lehetővé teszi a távoli tárgyak és szolgáltatások rendelését elektronikus eszközök segítségével.
 5. Az árut vagy szolgáltatást az e-shop weboldalain közzétett összes termék képezi, amelyek megrendelhetők (és amelyeknek ára nem nullát tartalmaz).
 6. A Vásárló teljes mértékben elismeri az elektronikus kommunikációt, különösen az e-shopon keresztüli, az e-mail kommunikációt és a telefonos kommunikációt, amennyiben nem vitatható, hogy az eladó a Vásárlóval vagy az erre jogosult személlyel kommunikál.
 7. Az eladó és a vásárló közötti viszonyra, amely nem elektronikus távközlő eszközökön keresztül jött létre, és nem információs társadalommal összefüggő szolgáltatónak és a társadalmi tájékoztatás céljából szolgáltatást nyújtó féllel folytatott viszonnyal kapcsolatos, az általános szerződési feltételek csak annyiban alkalmazandók, amennyiben ez megfelel a jogszabályoknak és a jogos elrendezésnek, hacsak azt más módon nem állapították meg köztük.

Cikk II.

Ár

 1. Az összes kiskereskedelmi vásárló számára feltüntetett árak az áruknál és szolgáltatásoknál véglegesek, és tartalmazzák az 20% ÁFA-t.
 2. Az összes nagykereskedelmi vásárló számára feltüntetett árak az áruknál és szolgáltatásoknál nettó értékek, és végleges árakat tartalmaznak, 20% ÁFÁ-val.
 3. Az eladó köteles az e-shop oldalán a vásárlás pillanatában feltüntetett árat alkalmazni.

Cikk III.

Rendelés

 1. A rendelés létrejön a vásárlási folyamat megerősítésével az e-shopban a vásárló által kiválasztott termékek vagy szolgáltatások, beleértve a teljes rendelési űrlap kitöltését és elküldését az eladónak. A rendelés megfelelő és rendes teljesítése érdekében szükséges az űrlapon szereplő kötelező adatok kitöltése és a megrendelt árucikk vagy szolgáltatás szállítási és fizetési lehetőségeinek kiválasztása.
 2. A Vásárló a rendelés elküldésével beleegyezik a megrendelt áruk és szolgáltatások árával. A rendelés elküldésével a vásárló számára kötelezővé válik, tehát egy ajánlatot jelent a vásárló részéről a szerződés megkötésére az eladóval.
 3. A vásárló által az e-shopban elküldött rendelés után automatikusan generált és elküldött információs e-mail a vásárlónak arról tájékoztatja, hogy a vásárló által az e-shopban leadott rendelést feldolgozásra átadták az eladónak. Ez az e-mail nem minősül a 4. bekezdés szerinti árut visszaigazolásnak.
 4. Az eladó által történő rendelés visszaigazolásával létrejön a vásárlási szerződés, amelyet csak a vásárló és az eladó közötti megállapodás alapján lehet módosítani vagy kiegészíteni, hacsak a törvény vagy más jogszabály másként nem rendelkezik. Az eladó által történő rendelés visszaigazolása az eladó által az vásárló e-mail címére elküldött elektronikus üzenet vagy a vásárló által megadott mobiltelefonszámra küldött rövid szöveges üzenet, amelyben az eladó által történő vásárlás elfogadásának mértékét tartalmazó információ található. Az eladó által elküldött elektronikus üzenet, amelyben az vásárló rendelését nem igazolják vissza, elutasítják, vagy másképpen egyértelműen nem fogadják el, a vásárló rendelésének elutasítása.
 5. Ha az eladó nem képes teljesíteni a rendelést vagy annak részét a rendelés teljesítési határidejében, maximális erőfeszítést kifejtve, például azzal az indokkal, hogy a termék nem gyártja, nem elérhető a gyártótól vagy a beszállító külső raktárából, a gyártó olyan súlyos változtatásokat hajtott végre, amelyek miatt nem lehetséges a rendelés teljesítése, vagy magasabb hatalom miatt, az eladó jogosult a rendelést megszüntetni, erről e-mailben tájékoztatva a vásárlót. Az eladónak továbbá jogában áll megtagadni a rendelést, ha a vásárló hamis vagy félrevezető adatokat adott meg a rendelés során, amelyeket nem lehet ellenőrizni, például helytelen e-mail cím, telefonszámmal vagy helytelen vagy nem létező cím. Ha a vásárló előleget fizetett, az eladónak azt 14 napon belül vissza kell fizetnie.
 1. A termékekre és szolgáltatásokra az e-shopban a következő módon lehet fizetni:
  a. utánvét (a termék átvételekor közvetlenül a futárnak fizet)
  b. fizetés a Comgate fizetési átjárón keresztül
  c. készpénzes fizetés a boltban személyes átvételkor
  d. előzetes letét alapján kiállított számla alapján történő fizetés - a termék kiszállítása az összeget a számlán szereplő pénzügyi eszközök fogadása után történik
  e. számla alapján történő fizetés a számlán szereplő fizetési határidő szerint
  f. fizetés ajándékutalvány alapján.
 2. Az ajándékutalvány egy előre fizetett pénzösszeg, amelyet a vásárló a szabad előre fizetett pénzösszeg megléte alapján vásárláskor felhasználhat. A kupon lejárati dátuma a kuponon van feltüntetve. Az ajándékutalvány névértéke megállapodhat a vásárlóval.
 3. A különböző fizetési lehetőségek felárakat tartalmaznak, amelyeket a jelen Általános Szerződési Feltételek VI. cikkében lehet megtekinteni.
 4. Az eladó kedvezményeket kínálhat a vásárlónak:

a. regisztrációra vonatkozó árengedmény,

b. ismételt vásárlásra vonatkozó árengedmény,

c. egyszeri kupon alapú árengedmény,

5. Az engedmények nem összevonhatók.

Článok V.

Szállítási feltételek

  1. Az eladónak kötelessége legfeljebb 30 napon belül az objedelés leadásától a terméket szállítani a vásárlónak, hacsak mást nem állapodtak meg, vagy ha a termékkel kapcsolatban nem volt megadva hosszabb szállítási határidő.
  2. Ha a termék raktáron van, akkor a kapacitások lehetőségei szerint a lehető legrövidebb idő alatt szállítjuk.
  3. Ha a rendelésben több termék és szolgáltatás is szerepel, és ezek közül néhány nincs raktáron, értesítjük erről a vásárlót a részleges szállítás lehetőségével.
  4. A termékkel együtt a vásárlónak számlát (adószámlát), útmutatót és egyéb dokumentumokat küldünk a gyártótól.
  5. A teljesítés helyének azt a helyet tekintjük, ahova a terméket szállítják.
  6. Az eladó a vásárlóhoz történő szállítást az alábbi módon valósítja meg:
   1. GLS General Logistics Systems Slovakia s.r.o., Lieskovská cesta 13, 962 21 Lieskovec
   2. Geis SK s.r.o., Trňanská 6, 96 001 Zvolen
   3. személyesen a megrendelt átvételi helyen
   4. az eladó saját szállításával


Cikk VI.

Szállítási díjak, csomagolási díjak és fizetési lehetőségek (kiskereskedelmi és nagykereskedelmi)

   1. Előre fizetés esetén bankszámlára történő fizetéssel vagy fizetési átutalással:

a. GLS futárszállítás esetén, amelyet a megrendelés leadásától számított 3 munkanapon belül szállítanak ki, a vásárlás összege 58 058,00 HUF-ig és a csomag súlya legfeljebb 40 kg:

do 2kg .......... 1 402 HUF

do 10kg ........ 1 792 HUF

do 20kg ........ 2 182 HUF

do 40kg ........ 2 571 HUF

do 80kg ........ 5 299 HUF

Nákup nad 58 058,00 HUF a celková váha do 80kg, cena prepravy zdarma (Maloobchod). Nákup nad 116 504,00 HUF a celková váha do 80kg, cena prepravy zdarma (Veľkoobchod).

b. pri paletovej doprave kuriérskou spoločnosťou Geis SK s doručením do 3 pracovných dní po expedícii z nášho skladu za nákup do 194 823,00 HUF s celkovou váhou tovaru nad 80 kg (vrátane palety):

100 kg-ig .......... 8 572,00 HUF

1⁄2 raklap 200 kg-ig ........ 11 007,00 HUF

teljes raklap 150 kg-ig .......... 9 351,00 HUF

1⁄2 raklap 300 kg-ig ........ 14 631,00 HUF

teljes raklap 400 kg-ig ........ 17 924,00 HUF

Vásárlás 194 823,00 HUF felett vagy a termékek összsúlya 400 kg felett ingyenes (kiskereskedelmi és nagykereskedelmi).

c. A saját szállítással a forgalom személyében, másnap munkanapon a rendelés jóváhagyását követően Prievidzában, Sebedražiben, Bojnicában, Opatovcában, Košban, Cígeľben, összesen vásárlás 38 575,00 HUF-ig - 1 364,00 HUF súlykorlátozás nélkül. Összes vásárlás 38 575,00 HUF felett ingyenes 800 kg-ig.

d. A saját szállítással a forgalom személyében, másnap munkanapon a rendelés jóváhagyását követően Novákiban, Handlovában, Lehota pod Vtáčnikomban, Nitrianske Pravnóban, Šútovcában. Összes vásárlás minimális rendelési összeggel 38 575,00 HUF felett - 1 753,00 HUF súlykorlátozás nélkül. Összes vásárlás 77 539,00 HUF felett ingyenes 800 kg-ig.

2. Utánvétes fizetés esetén (a futárnak fizet a termék átvételekor):

a. A GLS futárszolgálattal történő szállítás esetén 3 munkanapon belül a szállítmányozástól számítva - 390,00 HUF

b. A Geis SK futárszolgálattal történő szállítás esetén 3 munkanapon belül a szállítmányozástól számítva - 390,00 HUF

3. A kereskedő megállapodhat a vásárlóval a szokásosnál eltérő (fentebb említett) továbbítási módokban vagy ezek szolgáltatásainak áraiban. A kereskedő nem vállal felelősséget és nem garantál semmilyen késést, késést, hiányzó szállítást és esetleges kiesett nyereséget olyan harmadik féltől, vagy vis maior okok miatt.

4. A kereskedő azonnal elérhető terméket küldhet a vásárlónak, és a megrendelés megmaradó részét később szállítja meg a jogszabályban előírt határidőn belül, feltéve, hogy a vásárlónak nem számítanak fel további postaköltséget, kivéve azt, amelyet a megrendelésben szerepeltetett.

7. cikk.

Tulajdonjog átruházása

   1. A tulajdonjog a vevőre a dolog átvételének pillanatában száll át az eladótól vagy a szállítótól.

8. cikk.

Vásárlási szerződés visszavonása

   1. A vásárlónak jogában áll visszavonni a megrendelt terméket vagy szolgáltatást a vásárlási szerződés létrejöttétől számított 24 órán belül, stornó díj nélkül az egyedi igényeknek megfelelően gyártott, egyedi vásárlxxlói igények szerint készült termékek esetében.

9. cikk.
A fogyasztó jogosultsága ok nélküli termékvisszaküldésre, valamint a fogyasztó tájékoztatása

   1. A fogyasztónak jogában áll a 102/2014-es törvény (a továbbiakban: "Törvény") 7. és azt követő rendelkezései alapján a távollévők között vagy a kereskedő üzletén kívül kötött szerződések keretében adott tájékoztatások teljesítése esetén a megvásárolt termékről 14 naptári napon belül elállni a vásárlástól a termék átvételét követő naptól számítva, más esetekben a Törvény 2. vagy 3. bekezdése szerint. Ha a vásárlás tárgya a termék szállítása, a fogyasztónak jogában áll a szerződést még a termék szállítása előtt is megszüntetni.
   2. A fogyasztónak írásban kell jeleznie, hogy kívánja ezt a jogot igénybe venni, és ezt a vásárlástól számított utolsó napon kell eljuttatnia a kereskedő kapcsolati címére az üzleti órák alatt, vagy ezt a döntést az utolsó napon postai úton kell eljuttatnia a kapcsolati címre, vagy ezt a jogot más tartós adathordozón is érvényesítheti. A fogyasztónak az elállásról történő értesítést követően 14 napon belül vissza kell küldenie vagy személyesen át kell adnia az elállási jog alá tartozó szerződés tárgyát, együtt minden dokumentációval - például az eredeti számlával, a termékhez mellékelt útmutatóval és egyéb dokumentációval -, legkésőbb az elállást követő 14 napon belül (a Törvény 10. cikk (1) bekezdése). A vásárlóknak ajánljuk, hogy saját maguk számára másolatot készítsenek a számláról, és a terméket ajánlott levélként és biztosított küldeményként küldjék vissza. A szerződés felmondására a következő űrlapot használhatja: Szerződés felmondása, amelyben a "*"-gal jelölt adatokat legalább ki kell tölteni (http://www.nakupujbezpecne.sk/docs/form/odstupenie%20od%20zmluvy.pdf).
   3. Ne küldje vissza a terméket utánvétellel, a csomagot nem fogják átvenni.
   4. Az e-shop üzemeltetője visszatéríti a termék/szolgáltatás teljesítésére fizetett összeget, beleértve a szállítási költségeket is, a 102/2014-es törvény 9. § (3) bekezdése alapján, valamint a termék megrendelésére felmerült költségeket is, legfeljebb 14 napon belül az elállás kézhezvételétől számítva, azonban nem köteles visszatéríteni a pénzt addig, amíg a terméket vissza nem küldték, vagy a fogyasztó nem tudja igazolni a visszaküldést, kivéve, ha a kereskedő felajánlotta, hogy személyesen átveszi a terméket.
   5. A termék visszaküldésének költségeit a fogyasztó viseli.
   6. A szerződéstől való elállási jog nem vonatkozik azokra a termékekre és szolgáltatásokra, amelyekre a 102/2014-es törvény 7. § (6) bekezdése a)–l) pontjaiban meghatározottak.
   7. A fogyasztó viseli a termék értékének bármilyen csökkenését, amely a termék funkcióinak és tulajdonságainak megállapításához szükséges kereteken túl történő használatból ered.

Cikk X.
A felek jogai és kötelezettségei

   1. A szerződő feleknek tekintendő a kereskedő és a vevő.
   2. A vevő köteles:
   1. átvenni a rendelt terméket,
   2. kifizetni a kereskedő által megállapított ellenértéket a termék átvételekor,
   3. ellenőrizni a csomagolás sértetlenségét és magát a terméket annak átvételekor.
   4. A kereskedő köteles:
   1. szállítani a vásárlónak a kért minőségű, mennyiségű és a megállapodott áron megállapított terméket,
   2. a termékkel együtt vagy később a vevőnek minden dokumentumot megküldeni, mint például a termékszámlát, a reklamációs nyomtatványt, az üzemeltetési útmutatót szlovák nyelven kodifikált formában.


  Cikk XI.

  Személyes adatok védelme

    1. A személyes adatokat a 18/2018-as törvénynek megfelelően kezelik az adatvédelemről és az adatok védelméről szóló jogszabályok későbbi módosításai szerint.
    2. A szolgáltató nem adja át a vásárló személyes adatait harmadik félnek, kivéve a kiválasztott szállítási vállalatot, amely a termék vagy szolgáltatás kézbesítését biztosítja, vagy állami szerveknek ellenőrzés céljából, illetve közvetítőnek a 18/2018-as törvény szerinti kölcsönös megállapodás alapján.
    3. A szolgáltatónak biztosítania kell a személyes adatokhoz való hozzáférés védelmét az illetéktelen személyek ellen megfelelő technikai és szervezési intézkedések megtételével. Emellett a szolgáltató összes alkalmazottja köteles titoktartást biztosítani a személyes adatokkal kapcsolatban.
    4. Az érintett személynek jogai vannak a 18/2018-as törvény 19. §-a és azt követő rendelkezéseinek megfelelően a személyes adatok védelméről szóló jogszabályok értelmében, különösen:
     1. információs jog, amelyet a jelen tartalom és az üzleti feltételek teljesítenek,
     2. jog az érintett személyre vonatkozó személyes adatokhoz való hozzáféréshez - Az 21. § értelmében Önnek jogában áll tudni, hogy az Ön adatait milyen módon és milyen céllal dolgozzák fel, és ezt a kérelmet a kapcsolattartási e-mail címre címzett levélben előterjesztheti,
     3. jog a személyes adatok helyesbítésére - A 22. § lehetőséget nyújt Önnek a személyes adatok helyesbítésére, ha azok nem aktuálisak,
     4. jog a személyes adatok törlésére - A 23. § értelmében ezt a jogot akkor használhatja, ha nem szeretné, hogy az üzemeltető továbbra is kezelje a személyes adatait,
     5. jog a személyes adatok kezelésének korlátozására - A 24. § lehetőséget nyújt arra, hogy akkor érvényesítse ezt a jogot, ha úgy véli, hogy a személyes adatokat jogellenesen kezelték,
     6. jog az adatkezelés elleni tiltakozásra - Az 27. §,
     7. jog az adatok hordozhatóságára,
     8. jog panaszt tenni a felügyeleti hatóságnál a kezelt személyes adatokkal kapcsolatban.

  5. A Szolgáltató a vásárlótól az alábbi személyes adatokat kapja: cím, név, vezetéknév, szállítási cím, számlázási cím, telefonszám, e-mail cím, amelyeket az Ön rendelésének helyes teljesítése érdekében dolgoznak fel. Ezeket a személyes adatokat 10 évig tárolják az archiválás céljából. A rendelés teljesítése során a személyes adatokat azért dolgozzák fel, hogy számlát állítsanak ki, raktározási (szállítási) listákat állítsanak ki, biztosítsák a szállítást, valamint elszámoljanak a könyvelésben.

  6. A Szolgáltató megbízta közvetítőjét, aki az Heureka.sk internetes portál üzemeltetője az Ügyfelek által ellenőrzött szolgáltatással, a Heureka Shopping, s.r.o. cég, székhelye: Karolínska 650/1, 186 00 Prága, adószám: 02387727 / pricemania.sk szolgáltatással, az értékelésben részt vevő üzlet értékelésével, a Pricemania s. r. o. cég, székhelye: Karpatská 6, 811 05 Pozsony, adószám: 43860599, hogy az e-kereskedelmi szolgáltató nevében egyszeri adatfeldolgozást végezzen a név, vezetéknév, e-mail és a megrendelt termék információinak körében a vásárlás minőségének értékelése érdekében. Ennek az értékelésnek az érdekében a közvetítő egyszeri e-mailt küld a vásárlónak az értékelés lehetőségével.

  7. Ezek az oldalak rögzítik az IP címét, azokat az információkat, hogy mennyi időt tölt a weboldalak böngészésével, és azokat az információkat, hogy mely weboldalakról érkezik hozzánk. A sütik olyan szöveges fájlok, amelyeket a számítógépén tárolnak, és a webhely látogatottságának mérésére és a weboldalak megjelenítésének testreszabására szolgálnak, és ezeknek a fájloknak köszönhetően jobb minőségű szolgáltatást tudunk nyújtani. Ezért ezeket a fájlokat tekintjük jogos érdekünknek. Néhány sütifájl harmadik fél által származik, például YouTube, Google stb.

  8. A sütiket bármikor törölheti vagy gyűjtheti be közvetlenül az internetes böngésző beállításaiban. Ha meg akarja tagadni a sütik gyűjtését, állítsa be ezt az internetes böngészőjében.

  9. Ha a vásárló hozzájárult a személyes adatok feldolgozásához az e-kereskedelemben az e-mail marketing célokra, beleegyezett abba, hogy e-mail üzeneteket küldjenek a kapcsolati e-mail címre.

  10. A név és vezetéknév, valamint az e-mail cím személyes adatok az e-mail marketing célokra öt évig kerülnek megadásra. Ezeket a személyes adatokat nem adják át harmadik feleknek.

  11. A vásárló bármikor visszavonhatja a személyes adatok kezelésére vonatkozó beleegyezését az Adatvédelmi visszavonás elküldésével, amelyet azonnal törölünk. Lehetőség van leiratkozni azáltal is, hogy kikapcsolja a jelölőnégyzetet a felhasználói fiókon belül (ha a vásárló kérte a felhasználói fiók létrehozását). Tőlünk származó személyes adatait többé nem fogjuk használni e-mail marketing célokra.

  12. Ha a vásárló hozzájárult a személyes adatok e-kereskedelmi célokra történő feldolgozásához SMS marketing céljából, akkor beleegyezett az SMS üzenetek küldésébe a kapcsolati telefonszámára.

  13. A személyes adatok SMS marketing céljaira a név és vezetéknév, valamint a telefonszám 5 évig kerülnek megadásra.

  14. A vásárló bármikor visszavonhatja a személyes adatok kezelésére vonatkozó beleegyezését az Adatvédelmi visszavonás elküldésével, amelyet azonnal törölünk. Lehetőség van leiratkozni azáltal is, hogy kikapcsolja a jelölőnégyzetet a felhasználói fiókon belül (ha a vásárló kérte a felhasználói fiók létrehozását). Tőlünk származó személyes adatait többé nem fogjuk használni e-mail marketing célokra.

  Článok XII.

  Kártérítés a meg nem fogott áru miatt

     1. Az eladónak joga van kártérítést igényelni (az Polgári Törvénykönyv 420. §-a és azt követő rendelkezéseivel összhangban), ha a vásárló olyan árut rendelt, amelyet nem mondott le vagy nem mondott fel a szerződéstől, és ugyanakkor a szállító nem vette át ezt az árut, vagy az eladó figyelmeztetésére a személyes átvétel választása esetén nem vette át az árut a meghatározott átvételi határidőben. A vásárló ezzel a magatartással megszegte az X. cikk (2) bekezdésében foglalt kötelezettségét, amely szerint a vásárlónak kötelessége az rendelt árut átvenni.
     2. A kártérítés összegének meghatározásakor az eladó elsősorban a szállítási költségeket és azokkal kapcsolatos díjakat veszi figyelembe az áru postázásával kapcsolatban, a csomagolással, az expedícióval és a rendelés adminisztrációjával kapcsolatos költségeket, valamint minden egyéb költséget, amelyek az adott rendelés végrehajtásával jártak, és egyúttal jogosult az elmaradt nyereségét is felszámítani.
     3. Az eladónak jogában áll részben vagy egészben lemondani a kártérítési jogáról.

  Cikk XIII.
  Záró rendelkezések

    1. Az eladó fenntartja magának a jogot, hogy módosítsa és kiegészítse ezeket az általános üzleti feltételeket és a reklamációs feltételeket előzetes vásárlói figyelmeztetés nélkül is. Az általános üzleti feltételek vagy a reklamációs feltételek módosítása esetén a vásárlási folyamat teljes mértékben azok alapján történik, amelyek érvényesek voltak a vásárló megrendelésének elküldésekor, és ezek elérhetőek az eladó honlapján.
    2. Ezek az általános üzleti feltételek elválaszthatatlan részét képezik a reklamációs feltételeknek.
    3. A vásárló a megrendelés elküldésével elolvasta az általános üzleti feltételeket és a reklamációs feltételeket.
    4. Ezek a feltételek a nakupujbezpecne.sk webshop tanúsítványozási projekt keretében kerültek kidolgozásra.
    5. Ezek az általános üzleti feltételek és a reklamációs feltételek megtekinthetőek a vállalat székhelyén, valamint közzétételre kerültek az e-shop honlapján is.
    6. Ha a fogyasztó elégedetlen azzal, ahogyan a kereskedő kezelte a reklamációját, vagy úgy véli, hogy a kereskedő megsértette jogait, jogában áll kérni a kereskedőtől az intézkedést. Ha a kereskedő a beavatkozási kérelemre elutasító választ ad, vagy nem válaszol rá 30 napon belül az elküldés napjától számítva, a fogyasztónak jogában áll benyújtani egy kérelmet az alternatív vitarendezési eljárás megindítására a 391/2015. Z.z. törvény 12. §-a alapján. Az alternatív vitarendezési eljárásra jogosult szervezet a fogyasztó és az online áruház üzemeltetője között a Szlovák Kereskedelmi Ellenőrzési Hivatal (www.soi.sk) vagy más megfelelő jogi személy, amely be van jegyezve a Szlovák Köztársaság Gazdasági Minisztériuma által vezetett alternatív vitarendezési szervezetek listájába (http://www.mhsr.sk/zoznam-subjektov-alternativneho-riesenia-spotrebitelskych-sporov/146987s), ahol a fogyasztó választási jogot élvez, hogy melyik ilyen alternatív vitarendezési szervezethez forduljon. Emellett a fogyasztó a vitás ügyének alternatív megoldására vonatkozó kérelmét online vitarendezési platformon is benyújthatja, amely elérhető itt: http://ec.europa.eu/consumers/odr/. A kérelem benyújtására vonatkozó díjra vonatkozó információkat a fogyasztó megtalálja az adott alternatív vitarendezési szervezet weboldalán.
    7. Az itt nem szabályozott kapcsolatok ezen általános kereskedelmi feltételekben és mellékleteikben a vonatkozó törvények rendelkezései szerint irányulnak elsősorban, különösen az 1964. évi 40. törvény, a 2007. évi 250. törvény, a 2014. évi 102. törvény, a 2013. évi 122. törvény, a 2004. évi 22. törvény és a 1991. évi 513. törvény rendelkezései szerint.
    8. Egy másik szerződés megkötése esetén, amely eltérő feltételeket tartalmaz a vásárlóval, az ilyen feltételek előnyt élveznek az általános kereskedelmi feltételekkel szemben.
    9. Ezen általános kereskedelmi feltételek, beleértve a hozzájuk kapcsolódó mellékleteket, 2020. február 1-jétől érvényesek és hatályosak.
  Ingyenes szállítás már 18 400 HUF értékű vásárlás esetén További részletek a Szállítás és Fizetés menüpontban
  Raktáron tartunk többnyire minden terméket Szállítás legfeljebb 24 órán belül.
  Minden munkanapon rendelkezésére állunk tanácsadással Hétfőtől péntekig: 8:00 - 17:00 óra között
  Saját légkondicionált raktárunk van Garantáljuk a raktározás minőségét
  Upgates online store rental , Cookie (süti) beállítások